2710556389 ΚΕΡΑΣΙΤΣΑ - ΤΕΓΕΑΣ, Αρκαδία tryfwnchasapis@hotmail.com
 
 
 
 
 
 
   
   
ΕΚΟ ΧΑΣΑΠΗΣ
Πρατήριο Υγρών Καυσίμων - Λιπαντικά - Πλυντήριο Οχημάτων- Ελαστικά Κερασίτσα Αρκαδίας
 
   

Το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ της οικογένειας Χασάπη βρίσκεται στην Κερασίτσα Αρκαδίας και εδώ και 40 χρόνια εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες πελάτες από τις γύρω περιοχές καθώς και ολόκληρη την Αρκαδία με τις διανομές πετρελαίου θέρμανσης. 

Πέρα από την ποιοτική βενζίνη, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο κίνησης αλλά και το πετρέλαιο θέρμανσης, το οποίο διανέμεται άμεσα από την στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία σας, το πρατήριο μας παρέχει ένα πλούσιο πακέτο υπηρεσιών για να υπερκαλύψουμε πολλές πιθανές ανάγκες των οδηγών. Επίσης διαθέτουμε κινητό συνεργείο ελαστικών το οποίο μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του άμεσα στο σημείο που θα μας υποδείξετε σε όλο το νομό Αρκαδίας. 

Τέλος στον πρατήριο μας μπορείτε να κάνετε αλλαγή ή service των ελαστικών σας, να βρείτε μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών για όλα τα οχήματα αλλά και να πλύνετε το όχημα σας σε πολύ οικονομικές τιμές.

 
   
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
 
 
 

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΣΤΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ 7:00π.μ.–10:00μ.μ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
 

ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΥΣΙΜΑ
ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ & ΣΚΑΦΗ
 
 
 
 
 
Ελαστικά

Ελαστικά

Στο πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ της οικογένειας Χασάπη θα βρείτε ποιοτικά καύσιμα και το όχημα σας ή για το σύστημα θέρμανσης της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λιπαντικά

Λιπαντικά

Διαθέτουμε κορυφαία λιπαντικά για μία μεγάλη γκάμα οχημάτων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πλυντήριο Αυτοκινήτων

Πλυντήριο Αυτοκινήτων

Στο πρατήριο μας διαθέτουμε πλυντήριο αυτοκινήτων στο οποίο μπορούμε άμεσα να πλύνουμε και να γυαλίσουμε εσωτερικά και εξωτερικά το όχημα σας..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

για άμεση διανομή υγρών καυσίμων στον χώρο ή το σκάφος σας, για το κινητό συνεργείο ελαστικών μας αλλά και για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εξυπηρετούμε άμεσα με τις υπηρεσίες μας όλο το νομό Αρκαδίας

Εξυπηρετούμε άμεσα με τις υπηρεσίες μας όλο το νομό Αρκαδίας

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στο χώρο του πρατηρίου μας αλλά και σε διάφορα σημεία της Τρίπολης και ολόκληρου του νομού Αρκαδίας άμεσα και με επαγγελματισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ