2710556389 ΚΕΡΑΣΙΤΣΑ - ΤΕΓΕΑΣ, Αρκαδία tryfwnchasapis@hotmail.com

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΕΚΟ - ΧΑΣΑΠΗΣ  | Πρατήριο Υγρών Καυσίμων - Λιπαντικά - Πλυντήριο Οχημάτων- Ελαστικά Κερασίτσα ΑρκαδίαςΤο πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ της οικογένειας Χασάπη βρίσκεται στην Κερασίτσα Αρκαδίας και εδώ και 40 χρόνια εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες πελάτες από τις γύρω περιοχές καθώς και ολόκληρη την Αρκαδία με τις διανομές πετρελαίου θέρμανσης. 

Πέρα από την ποιοτική βενζίνη, το πετρέλαιο και το πετρέλαιο θέρμανσης, το οποίο διανέμεται άμεσα από την στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία σας, το πρατήριο μας παρέχει ένα πλούσιο πακέτο υπηρεσιών για να υπερκαλύψουμε πολλές πιθανές ανάγκες των οδηγών. Μεταξύ άλλων στον πρατήριο μας μπορείτε να κάνετε αλλαγή ή service των ελαστικών σας, να βρείτε μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών για όλα τα οχήματα αλλά και να πλύνετε το όχημα σας σε πολύ οικονομικές τιμές.

 

 

 

 
 


Εξυπηρετούμε άμεσα
ολόκληρο το νομό Αρκαδίας με άμεσες διανομές υγρών καυσίμων στην οικία τον επαγγελματικό χώρο ή το σκάφο σας...

 
 
 

 

 

 

 

 

   
   
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


Στο πρατήριο ΕΚΟ της οικογένειας Χασάπη θα βρείτε καθημερινά υψηλής ποιότητας καύσιμα το οποίο είναι πιστοποιημένο εγγυημένο και ελεγμένο με αυστηρούς και συνεχής ελέγχους. Εκτός από τα ποιοτικά αλλά και πάντα σε λογικές τιμές καύσιμα που διαθέτουμε το πρατήριο του Χασάπη Δημήτριου προσφέρει στους πελάτες του μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες οι οποίες βοηθούν στην καλή συντήρηση του οχήματός σας. 

Το πρατήριο μας λειτουργεί καθημερινά και όλες οι υπηρεσίες τους παρέχονται από εξειδικευμένο προσωπικό με συνέπεια, προσοχή και σεβασμό στο όχημα σας προκειμένου να μένουν οι πελάτες μας ευχαριστημένοι και να μας εμπιστεύονται όπως ακριβώς γίνεται και από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας έως και σήμερα.

 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για άμεση διανομή υγρών καυσίμων στον χώρο ή το σκάφος σας, για το κινητό συνεργείο ελαστικών μας αλλά και για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε...