2710556389 ΚΕΡΑΣΙΤΣΑ - ΤΕΓΕΑΣ, Αρκαδία tryfwnchasapis@hotmail.com

 

 

 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΚΟ - ΧΑΣΑΠΗΣ  | Πρατήριο Υγρών Καυσίμων - Λιπαντικά - Πλυντήριο Οχημάτων- Ελαστικά Κερασίτσα Αρκαδίας


Στο πρατήριο ΕΚΟ της οικογένειας Χασάπη γνωρίζουμε ότι ένας οδηγός θα σταματήσει εδώ για να ανεφοδιάσει το όχημα του ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την διαδρομή του. Στο πρατήριο μας στην Κερασίτσα Αρκαδίας, όχι μόνο θα βρείτε κορυφαίας ποιοότητας καύσιμα για το όχημα σας, αλλά και άλλες υποδειγματικές υπηρεσίες οι οποίες θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας. 

Στο χώρο του πρατηρίου μας θα βρείτε, ένα σύγχρονο πλυντηριο αυτοκινήτων το οποίο σε συνδυασμό με τα εργαλεία του αλλά και το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα κάνει το όχημα σας να γυαλίζει. Επίσης διαθέτουμε λιπαντικά κορυφαίων εταιρειών για τα οχήματα σας αλλά παρέχουμε κορυφαίο service ή αλλαγή ελαστικών άμεσα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές που θα βρείτε στην αγορά.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
 
 

Υγρά Καύσιμα
Στο πρατήριο μας θα βρείτε βενζίνη 95, βενζίνη 100, βενζίνη super, πετρέλαιο κίνησης και πετρέλαιο θέρμανσης σε κορυφαία ποιότητα και εξαιρετικές τιμές.

Λιπαντικά
Το πρατήριο μας διαθέτει μεγάλη γκάμα από πιστοποιημένα λιπαντικά για τα οχήματά σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Πλυντήριο Οχημάτων
Στο χώρο του πρατηρίου μας θα βρείτε ένα σύγχρονο πλυντήριο αυτοκινήτων το οποίο διαθέτει όλα τα κατάλληλα εργαλεία που θα κάνουν το όχημα σας να λάμψει.

Ελαστικά
Το πρατήριο EKO της οικογένειας Χασάπη ειδικεύεται στον τομέα των ελαστικών διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και επώνυμα ελαστικά για τα οχήματά σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Άμεση εξυπηρέτηση

Στο πρατήριο μας εξυπηρετείστε άμεσα από έμπειρο προσωπικό το οποίο σας παρέχει τις υπηρεσίες του γρήγορα και αποτελεσματικά.

 
 
 
 
 
 
 
   
  ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες


Στους πελάτες μας κατόπιν άφιξης τους στο πρατήριο μας ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Πιο αναλυτικά:
   
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:
    Παράδοση Πετρελαίου στο χώρο σας
    Service ΕλαστικώνΠαράδοση Πετρελαίου σε Σκάφη
    Κινητό Συνεργείο Ελαστικών
    Service Ελαστικών
    Αλλαγή Λαδιών
    Αλλαγή Λαδιών
   
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για άμεση διανομή υγρών καυσίμων στον χώρο ή το σκάφος σας, για το κινητό συνεργείο ελαστικών μας αλλά και για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε...